Het Instrumentenco. van Dongguanxin Bao, Ltd.

 

Uw Leider in het Materiaal van de Betrouwbaarheidstest - sinds 1978

Thuis

Dongguan Xinbao Instrument Co., Ltd.

Certificaat
China Dongguan Xinbao Instrument Co., Ltd. certificaten
China Dongguan Xinbao Instrument Co., Ltd. certificaten
Dit is mijn tweede samenwerking met OTS, is de machine de zeer goede, en snelle dienst. Kijk vooruit onze volgende orde.

—— Vinod Kumar Pandey

OTS is een zeer professionele fabrikant voor onze aangepaste machine. De kwaliteit is zeer verrassend onder zulk een vriendschappelijke prijs.

—— Kohut Gabor

Ik bezocht OTS-fabriek vóór orde. Ik houd van hun productiemachines, en ervaren technici. Nu hebben wij jaarlijkse orde van hen, is het altijd een gelukkige samenwerking met hen.

—— Chris 

Ik ben online Chatten Nu

Dongguan Xinbao Instrument Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Dongguan Xinbao Instrument Co., Ltd. Dongguan Xinbao Instrument Co., Ltd. Dongguan Xinbao Instrument Co., Ltd. Dongguan Xinbao Instrument Co., Ltd. Dongguan Xinbao Instrument Co., Ltd. Dongguan Xinbao Instrument Co., Ltd. Dongguan Xinbao Instrument Co., Ltd. Dongguan Xinbao Instrument Co., Ltd. Dongguan Xinbao Instrument Co., Ltd. Dongguan Xinbao Instrument Co., Ltd.
Vervaardigingsbasis Modellen Het team van de verkoop tentoonstelling De Activiteit van de werknemer U-OTS De Activiteit van de werknemer Het team van de verkoop 2019 Reis aan Langkawi, Maleisië 2019 Reis aan Langkawi, Maleisië

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : OTS
Aantal werknemers : 120~200
Jaarlijkse omzet : 1000000-1500000
Opgericht Jaar : 1978
Export pct : 70% - 80%

Het Instrumentenco. van Dongguanxinbao, Ltd, met zijn eigen merk--OTS, heeft in het voorzien van professioneel het testen materiaal van hoogste kwaliteit sinds zijn onderneming in 1978 gewijd. 

 

China Dongguan Xinbao Instrument Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Vervaardigingsbasis in Dongguan

 

Wij bezitten verfijnde en geavanceerde technologie in het veroorzaken van milieutestkamer en mechanische testmachine. Bijvoorbeeld, temperaturen en vochtigheids combineerde de kamer, thermische schokkamer, oven op hoge temperatuur, de UVkamer van de verweringstest, de kamer van de xenontest, de kamer van de regentest, de kamer van de stoftest, drukcabine, zout nevelmeetapparaat, zoute nevel temperaturen en de vochtigheidskamer, gang in /drive in testkamers, trek het testen machine, de machine van de trillingstest, de machine van de trillingstest combineerde temperaturen en vochtigheidskamer, het meetapparaat van het dalingseffect, de testmachine van de vervoersimulatie… Alle machines worden wijd gebruikt op verschillend gebied: R&D-Instellingen, Kwaliteitscontroleinstellingen, universiteiten, elektronika, mededelingen, instrumentatie, auto, plastiek, metaal, bouwmaterialen, luchtvaart, enz.

 

Onder het harde werk van onze develop&researchafdeling en ontwerpafdeling, kunnen wij aangepaste machineshell, binnensysteem, testnormen als eisen van klanten vervaardigen. Voorts gaat Ons materiaal diverse internationale normen over: ISO, ASTM, DIN, EN, GB, BS, JIS, AMSI, UL, TAPPI, AATCC, CEI. Onze fabriek keurt TUV jaarlijks inspectie goed en als High-tech onderneming door Overheid gezien.

 

Nu, hebben wij één hoofd productiebasis in Dongguan, een tak in Suzhou en bureaus in Zuid-Azige, Europa, de V.S. In Dongguan-fabriek, hebben wij een milieulaboratorium en een fysiek laboratorium op de derde verdieping voor het snelle onderzoek van klanten van onze kwaliteit. Voorts om de dringende behoeften van klanten tevreden te stellen, hebben wij volledige voorraad van klimaatkamers.

 

China Dongguan Xinbao Instrument Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Metaalafdeling

 

In productieafdeling, hebben de meeste technici meer dan 10 werkervaring die van het jaar in metaal, het lassen, toebehoren het assembleren vormen. Uitgerust met ingevoerde compressor (BOEK/TECUMSEH) en elektronische componenten (ABB/Siemens/

Panasonic/Saginomiya/Danfoss/Emkarate/Omron/Philips), de het levensdienst van OTS-machine kan meer dan 10 jaar in werking stellen. Wij zullen de machine 3~5 dagen vóór verzending testen en zullen de garantie van 14 maanden van de dienst van het levenonderhoud voorzien.

China Dongguan Xinbao Instrument Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Testgebied

 

Onze samenwerkingscultuur: Om de TOP10-exporteur op dit gebied te zijn. TOP10 niet alleen besluit verkoopbedrag, maar ook drukken ons doel uit om HOOGSTE kwaliteitsproduct en de dienst aan klanten rond de wereld te verlenen. Als onderneming, hebben wij onze sociale verantwoordelijkheid om beste ‚maken-in-China‘ aan de wereldmarkt voor te stellen.

 

Met het uitstekende productieproces, een innovatief ontwikkeling en onderzoekteam, een professioneel verkoopteam en de uitstekende naverkoopdienst, is OTS klaar om in internationale markt en reeks een voorbeeld aan dit gebied deel te nemen.

Contactgegevens
Dongguan Xinbao Instrument Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Andy Xiao

Tel.: 86-13450034518

Fax: 86-0769-23051693

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)