Het Instrumentenco. van Dongguanxin Bao, Ltd.

 

Uw Leider in het Materiaal van de Betrouwbaarheidstest - sinds 1978

Thuis ProductenTrillingen testmachine

Horizontale/Verticale Trilling het Testen Machine 3 de As van Richtingenxyz

Certificaat
China Dongguan Xinbao Instrument Co., Ltd. certificaten
China Dongguan Xinbao Instrument Co., Ltd. certificaten
Dit is mijn tweede samenwerking met OTS, is de machine de zeer goede, en snelle dienst. Kijk vooruit onze volgende orde.

—— Vinod Kumar Pandey

OTS is een zeer professionele fabrikant voor onze aangepaste machine. De kwaliteit is zeer verrassend onder zulk een vriendschappelijke prijs.

—— Kohut Gabor

Ik bezocht OTS-fabriek vóór orde. Ik houd van hun productiemachines, en ervaren technici. Nu hebben wij jaarlijkse orde van hen, is het altijd een gelukkige samenwerking met hen.

—— Chris 

Ik ben online Chatten Nu

Horizontale/Verticale Trilling het Testen Machine 3 de As van Richtingenxyz

Horizontal / Vertical Vibration Testing Machine 3 Directions X-Y-Z Axis
Horizontal / Vertical Vibration Testing Machine 3 Directions X-Y-Z Axis
video play

Grote Afbeelding :  Horizontale/Verticale Trilling het Testen Machine 3 de As van Richtingenxyz

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: OTS
Certificering: ISO/CE
Modelnummer: Xb-ots-gelijkstroom
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Het standaardgeval van het de Uitvoertriplex geschikt voor verschillend en vervoer over lange afstan
Levertijd: 45 werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 200 sets/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Dimensie: 600L*600Dmm vierkant As: 3 richtingen XYZ
Maximum lading: 120kg Frequentiebereik: 5-2000Hz
Maximum versnelling: 981m / s2 Afmetingen (zonder verpakking) (L×W×H): 1600mm×985mm×850mm
Het Gewicht van de trillingslijst: 1850kg SNR: >65dB
Hoog licht:

trillingen testapparatuur

,

Het Materiaal van het trillingslaboratorium

5-2000HZ XYZ-de Testmachine van de As Horizontale Verticale Trilling

 

De verticale Test van de Trillingsbetrouwbaarheid

Door het trillingscontrolemechanisme van de signaal bronoutput aan de machtsversterker, vergroot die door het signaal en dan in het lichaam van de trillingslijst wordt ingevoerd, die opwindingsbron produceren, simuleer de daadwerkelijke situatie van het specimen aan de verticale trillingstest; door de versnellingssensor signaleer aanwinst en input aan het apparaat van de Trillingscontrole, het outputsignaal en koppel signaal terug stapelend berekening, om de opwindingsbron en het doelspectrum van hoge graad van toeval te bereiken. Het systeem wordt gegeven door het spectrum van het signaaldoel, om de trillingstest van het specimen etc. te voltooien, de de trillingsduurzaamheid van het testspecimen, integriteit.

Testinhoud

  • Willekeurige trillingstest

De willekeurige trillingstest volgens de daadwerkelijke milieu-eisen is de volgende types: breedband willekeurige trillingstest, narrowband willekeurige trillingstest, breedband willekeurig plus één of verscheidene sinusoïdale signalen, breedband willekeurig plus één of verscheidene willekeurig narrowband. Eerste twee zijn willekeurig verdeelde proeven, zijn laatstgenoemden twee gemengd type kunnen ook in willekeurig verdeelde proeven worden geclassificeerd. De stochastische controle gebruikt onophoudelijk de de gelijkmakingsmethode van de overdrachtfunctie aan output Gaussian willekeurige signalen, en voert nauwkeurige closed-loop controle uit snel in real time. Het ingebouwde aanpassingscontrolealgoritme kan snel aan het niet lineair zijn van het systeem reageren. De willekeurige controle verstrekt ook de specifiek ontworpen functies van de welvingscontrole voor de tests van de betrouwbaarheidsverhoging. Het het werk principe van de elektrische het schudden lijst wordt gebaseerd op de amperometric wet van de huidig-draagt leider handelend in het magnetische veld door de elektromagnetische kracht

.

 

  • Sinusoïdale trillingstest

De parameters van de de testcontrole van de sinustrilling zijn hoofdzakelijk twee, namelijk de frequentie en de omvang. Volgens de de frequentieverandering en invariante in vast frequentie en bereik twee wordt verdeeld die. De vaste frequentietest wordt hoofdzakelijk gebruikt voor:

A) De verwerking van de resonantiefrequentie: de trillingsfrequentie van het product in de frequentie van de duidelijke resonantiefrequentie wordt gevonden, de bepalingen van de trillingsparameters van de trillingsomvang de productweerstand tegen resonantietrilling te beoordelen die.

B) Weerstand tegen constante frequentieverwerking: In het bekende product die de omringende voorwaarden van trilling gebruiken kan de frequentie, worden gebruikt om de frequentie van trillingstest te bepalen, is het doel het product bij een bepaalde risicofrequentie te beoordelen om trilling te weerstaan.

 

De bereiktest wordt hoofdzakelijk gebruikt voor:

A) de weergavekarakteristiek van de producttrilling (d.w.z., de aanvankelijke resonantiecontrole): om de stabiliteit van het het resonantiepunt en werk te bepalen om de frequentie van de productresonantie te vinden, om trilling-bestand behandeling te doen.

B) Anti-sweep verwerking: Wanneer het product in het frequentiegebied van het gebruik van niet resonerend punt, of er verscheidene significant resonantiepunt is, moet anti-sweep verwerking zijn, die verwerking in de band het plaatsen verschuivingsomvang met lage frekwentie vegen, hoge frequentieband Gebruikend het logaritmische ononderbroken aftasten van de omvang van de constante versnelling, is de oversteekplaatsfrequentie over het algemeen 55-72Hz, en het bereiktarief wordt gewoonlijk uitgevoerd door één octaaf per minuut.

C) Definitieve Resonantiecontrole: Controleer dezelfde methode met de weergavekarakteristiek van de producttrilling om te controleren of het resonantiepunt van het product na de trillingsbehandeling is veranderd om de betrouwbaarheid van het product na de trillingsbehandeling te bepalen.

 

 

  • De typische effecttest

De producten in de verwerking, het vervoer en het gebruik van het proces zijn vaak onderworpen aan een verscheidenheid van voorbijgaande effectlading, kan het effect productstructuur en prestatiesschade of zelfs mislukking veroorzaken. om de geschiktheid van het product in het gebruik en vervoersproces te bepalen, is het noodzakelijk om de gesimuleerde effecttest van het product in het laboratorium uit te voeren. De typische functie van de effecttest gebruikt de de gelijkmakingsmethode van de overdrachtfunctie om de closed-loop controle te dragen, steunt allerlei impulstype simulatie.

 

 

De parameters van systeemprestaties

 

Trillingslijst
Sinusduw 600kgf
Willekeurige duw 600kgf
Effectduw 1200kgf
Frequentiegebied 5~2000Hz
Voortdurende verplaatsing 51mm
Het effect van verplaatsing 51mm
Maximumsnelheid 2m/s
Maximumversnelling 981m/s2
Bewegende roldiameter Φ150mm
Sta zonderling ogenblik toe >190N.m
Laad verbindingspunt piont 6
Gelijkwaardige massa van bewegende delen 6kg
Countertops schroefgrootte (norm) M8
Schroefindelingstabel (diameter, omtrek) 8 op Φ100mm, 8 op Φ, 200mm.
Asisolatiefrequentie <3Hz
Maximumlading 120Kg (klantenverzoek 45Kg)
Magnetische stroomlekkage <1mT
Afmetingen (zonder verpakking) (L×W×H) 1600mm×985mm×850mm
Het Gewicht van de trillingslijst 1850kg
 
Versterkeroutput 8kVA
SNR >65dB
Systeembeveiliging De volledige machtsversterker heeft: Netovervoltage, het netfase van de undervoltagemacht, logische mislukking, de bescherming van de machtsmodule, de temperatuur van de machtsmodule, outputte sterke intensiteit, outputovervoltage, voeding, verplaatsingseenheden, van het eenhedenlichaam temperatuur, externe aaneenschakeling, enz.-beschermingskring, wanneer om het even welke fout, draai van het output, correcte en lichte alarm voorkomt. Naast de bovengenoemde bescherming, heeft het ook beschermende functierms waarden van tolerantiebescherming, de apparaten van het noodsituatieeinde, zoals het verbeteren van het lopen.
Nominaal vermogenvoltage 120Vrms
Versterkerefficiency >95%
Ventilator
Macht 0.75kW  
Luchtstroom 0.3m3/s
Buisdiameter 120mm
Druk 0.048kgf/cm2
Verticale uitbreidingslijst
Lijstgrootte 600mm×600mm
Gelijkwaardige massa 23kg
Hogere frequentie 2000Hz
Countertop Materialen Aluminium
   
Horizontale dia
Lijstgrootte 600mm×600mm
Dikte 30mm
Countertops gewicht 36kg
Frequentie 2000Hz
Dragend aantal 1
Dragend gewicht 0.58kg
Schakelaargewicht 1.4kg
Maximumlading 300kg
Countertop Materialen Aluminium
 
Trillingscontrolemechanisme
Ga het aantal kanalen in 2 voltagekanalen, 2 laden kanalen
Aantal outputkanalen 1 aandrijvingsoutput, 1 KOLAoutput
Resolutie 24-beetje digitaal-analoge convertor (DAC/ADC)
Antialiasingfilter Analoge antialiasingfilter plus digitale filter, stopband vermindering groter dan 160dB/Oct
Koppelingsmethode AC verschil, single-ended AC, gelijkstroom-verschil, single-ended gelijkstroom, IEPE, (facultatieve) TEDS, last
Ga de waaier in ± 10 VPEAK
het controleren software Sinuscontrole, willekeurige controle, typische effectcontrole, resonerende onderzoek en aanwezigheid

Horizontale/Verticale Trilling het Testen Machine 3 de As van Richtingenxyz 0
Horizontale/Verticale Trilling het Testen Machine 3 de As van Richtingenxyz 1
 

Contactgegevens
Dongguan Xinbao Instrument Co., Ltd.

Contactpersoon: Elina Xu

Tel.: +8613829114237

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)